3 Nisan 2016 Pazar

ödemiş..


Merhabalar arkadaşlar,
Biliyorsunuz Ege Bölgesinin tatil için gidilebilecek yerleri paylaşıyorum sizlerle. Bugün Ödemiş’ten bahsedeceğiz. Mutlaka gideniniz, beğeneniz veya sevmeyeniniz-sevmeyen var mı bilmiyorum J-vardır. Sizlerde fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

ÖDEMİŞ
İzmir Merkez’e 112 km uzaklıkta olup, hem doğal güzelliğiyle hem de tarihsel güzellikleriyle göz kamaştıran bir yer. Üstelik sadece yazın değil kışın da tatilinizi burada değerlendirebileceğiniz, dinlenebileceğiniz bir yer. Nasıl mı?
Bahar ve yaz aylarında yayla turizmi yoğundur. Tavsiye edilen yaylalar; Gölcük, Bozdağ, Elmadağ, Çamyayla, Horzum, Başova ve Ayvalık.
Ayrıca, Eğer kış aylarında Ödemiş’i ziyaret etmek isterseniz Bozdağ Kayak Merkezine uğrayabilir kış sporlarının keyfini çıkarabilirsiniz.
Eğer spora meraklı biriyseniz ve aynı yerde birkaç spor alanıyla uğraşma gibi bir fikriniz varsa Ödemiş tam size göre. Çünkü pek çok doğa sporunu yapabileceğiz bir yer olan Ödemiş, kampçılık, yamaç paraşütü, mağaracılık, olta balıkçılığı, su sporları, dağcılık, trekking için uygun koşulları sağlıyor. Sizede gidip denemek kalıyorJ

Hoşçakalın..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder